bewaar
Zalm met dillesaus
Zalm met dillesaus
bewaar

Zalm met dillesaus

30 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

aardappels

½ bos

bospeen

200 g

peultjes

4

zalmfilets

4 eetlepels

boter of margarine

1 zakje

vissaus dille

3

bosuitjes

1 eetlepel

dille

Aan de slag

Aardappels schillen, halveren, wassen en in 20 minuten gaar koken. Bospeen en peultjes schoonmaken. Bospeen in ca. 10 minuten gaar koken, na ca. 6 minuten peultjes toevoegen en meekoken. Zalm bestrooien met viskruiden uit verpakking. In koekenpan boter verhitten. Zalm in ca. 6 minuten gaar bakken. Vissaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door saus roeren. Zalm bestrooien met dille. Zalm serveren met aardappels, groenten en saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met dillesaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig