bewaar
Antipasti gemengde vis
Antipasti gemengde vis
bewaar

Antipasti gemengde vis

15 min. bereiden
1 uur wachten
21waarderingen

Ingrediënten

1 portie

Gemarineerd:

1 bakje

gekookte mosselen

2 eetlepels

kruidenolie peterselie-knoflook

1 eetlepel

citroensap

zout en versgemalen peper

1 bakje

gemarineerde knoflookgarnalen

.

Sardines:

1 bakje

gemarineerde sardinefilet

1 bakje

opgerolde sardinefilets met olijven

.

- Rauwe zalmfilet:

200 g

zalmfilet

1 zakje

rucolasla

2 eetlepels

kappertjes

2 eetlepels

citroenolie

zwarte peperkorrels

Aan de slag

1

Gemarineerd: Schep de mosselen in een kom om met 2 eetlepels knoflookolie, citroensap en peper en zout. Leg ze op een serveerschaal. Knoflookgarnalen laten uitlekken en naast de mosselen leggen.

2

Sardines: Snijd de sardinefilets in de lengte doormidden en leg de repen naast elkaar op de schaal. Leg er de opgerolde sardinefilets naast.

3

Rauwe zalmfilet: Leg de zalm 1 uur in de vriezer en snijd de vis dan in flinterdunne plakjes. Leg de zalmplakjes op de rucolasla op de schaal en verdeel er de kappertjes en 2 eetlepels citroenolie over. Maal er royaal zwarte peper boven.

algemeenZelf citroenolie maken: meng 1 eetlepel olijfolie met 1 eetlepel citroensap.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Antipasti gemengde vis

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig