bewaar
Mexicaanse schotel
Mexicaanse schotel
bewaar

Mexicaanse schotel

20 min. bereiden
254waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 g

cheddar aan stuk

2

uien

2 el

ongezouten roomboter

500 g

rundergehakt

2 el

Mexicaanse kruiden

300 g

mais in blik

600 g

diepvries Mexicaanse wokgroentes

150 g

tortillachips naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Aan de slag

1

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Ontkorst de kaas en rasp grof. Snipper de ui. Verhit de boter in een braadpan en bak de ui ca. 2 min. Voeg het gehakt en kruiden toe en bak het gehakt in ca. 4 min. rul. Laat de maïs uitlekken. Schep de maïs en de wokgroente door het gehakt. Verwarm het gerecht 5 min. door.

2

Doe het groente-gehaktmengsel in de ovenschaal. Breek ⅓ van de chips boven de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en schuif de schaal onder de grill tot de kaas gesmolten is. Serveer met de rest van de tortillachips.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse schotel

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig