bewaar
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
Tagliatelle met pesto en reuzenbonen
bewaar

Tagliatelle met pesto en reuzenbonen

20 min. bereiden
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

groene tagliatelle

2

rode uien

1 teentje

knoflook

2 blikken

reuzenbonen

5 eetlepels

olijfolie

1 zakje

verse basilicum

1 potje

pesto rosso

50 g

gemalen pittige kaas

Aan de slag

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.

Tagliatelle met pesto en reuzenbonen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig