bewaar
Gebakken vis met sperziebonensalade
Gebakken vis met sperziebonensalade
bewaar

Gebakken vis met sperziebonensalade

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doosje

diepvries sperziebonen

250 g

verse lekkerbekjes

125 g

cherrytomaten

2 zakjes

aardappelpuree à  la minute naturel

½ pot

cocktailsaus

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

2

Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.

3

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.

4

Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken vis met sperziebonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig