bewaar
Met romige tonijn gevulde aardappel
Met romige tonijn gevulde aardappel
bewaar

Met romige tonijn gevulde aardappel

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

kruimige aardappels

800 g

sperziebonen

2 zakjes

tonijn

1 pakje

MonChou zacht en luchtig

2 eetlepels

kappertjes

Aan de slag

Aardappels schoonborstelen onder koud stromend water, hier en daar inprikken en in magnetronbestendige schaal in magnetron op vol vermogen (700 Watt) in 10-12 min. verhitten. Aardappels in keukendoek wikkelen en nog 10 min. laten nagaren. Intussen sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Tonijn, MonChou en kappertjes mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Bovenzijde van aardappels iets uithollen en hoog opvullen met tonijnmengsel. Serveren met sperziebonen.

Met romige tonijn gevulde aardappel

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig