bewaar
Noedelsoep met kikkererwten
Noedelsoep met kikkererwten
bewaar

Noedelsoep met kikkererwten

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

Chinese eiermie

3 el

zonnebloemolie

200 g

kipfiletblokjes

1

rode paprika

400 g

gesneden prei

1.2 l

kippenbouillon van tablet

400 g

kikkererwten in blik

125 g

taugé

3 el

ketjap manis

1

limoen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Laat de mie 4 min. in kokend water wellen. Laat uitlekken in een vergiet. Verhit ondertussen de olie in wok en bak de kipfiletblokjes in 5 min. bruin en gaar. Bestrooi met peper en zout. Schep de kip op een bord en houd warm.

2

Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de prei en paprika 3 min. Schenk de bouillon erbij en breng zachtjes aan de kook. Roer de mie, kip en kikkererwten erdoor en verwarm 3 min. mee. Voeg taugé toe en zet het vuur uit. Breng op smaak met de ketjap manis en wat limoensap en verdeel over de kommen.

combinatietipLekker met sambal en limoensap

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsoep met kikkererwten

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig