bewaar
Ovenschotel met Quorn en courgette
Ovenschotel met Quorn en courgette
bewaar

Ovenschotel met Quorn en courgette

15 min. bereiden
30 min. wachten
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaaltje

Quorn fijngehakt

4 eetlepels

olie

1 blik

tomatenblokjes

1

courgette

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

gedroogde oregano

10 sneetjes

wit-casinobrood

150 g

belegen kaas

Dit heb je nodig

  • lage ovenschaal (inhoud 1,5 liter), ingevet

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. In braadpan fijngehakt in helft van olie 3 min. roerbakken. Tomatenblokjes toevoegen en saus 5 min. laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen in koekenpan rest van olie verhitten en courgetteplakjes hierin 3 min. bakken. Knoflook en oregano nog 1 min. meebakken en bestrooien met zout en peper. In ovenschaal laagjes maken van achtereenvolgens brood, courgette en fijngehakt-tomatensaus, eindigen met brood. Kaas erover verdelen en schaal in midden van oven zetten. Gerecht in ca. 30 min. gaar en goudbruin bakken.

algemeenprijs per persoon 1.80 (in mei 2004)

Ovenschotel met Quorn en courgette

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig