bewaar
Vegetarische Chinese tomatensoep
Vegetarische Chinese tomatensoep
bewaar

Vegetarische Chinese tomatensoep

20 min. bereiden
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

kastanjechampignons

3

bosuien

2 el

zonnebloemolie

180 g

tofu roerbakreepjes

1 l

soepbasis tomaat

1 mespunt

gemalen gember

2 el

ketjap manis

120 g

cassave kroepoek

Aan de slag

1

Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de roerbakreepjes 5 min. Voeg de soepbasis, gemberpoeder, champignons en ¾ van de bosuitjes erbij.

2

Breng het geheel op matig vuur aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met ketjap, peper en zout. Schep de soep in kommen en garneer met de rest van de bosuitjes. Serveer met de kroepoek.

Vegetarische Chinese tomatensoep

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig