bewaar
Snelle venkelstamppot met jus
Snelle venkelstamppot met jus
bewaar

Snelle venkelstamppot met jus

20 min. bereiden
44waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

venkel

1

rode paprika

4 eetlepels

boter

1 duobakje

magere spekreepjes

1 pak

puree voor stamppot

1 zakje

gebonden jus naturel

Aan de slag

Venkel schoonmaken, wat venkelgroen achterhouden en knollen in stukjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Venkelblokjes en paprika 5 min. al omscheppend meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Venkel-spekjesmengsel door puree scheppen. Rest van boter in pan bruin laten worden. Juspoeder en 300 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Venkelgroen fijnknippen en door jus roeren. Stamppot met een kuiltje jus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle venkelstamppot met jus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig