
Ingrediënten
4 personen
400 g
witte rijst
500 g
prei
25 g
boter
1
ui
2
tomaten
½ eetlepel
Italiaanse kruiden
500 ml
kruidenbouillon
1 pak
koolvisfilet
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Prei in dunne ringen snijden en grondig wassen. In hapjespan boter smelten en ui met preiringen 5 min. zachtjes bakken. Tomaat en kruiden toevoegen. Zoveel warme kruidenbouillon erbij schenken tot groenten net onder staan. Bevroren vis met zout en peper bestrooien, op groenten leggen en met deksel schuin op pan in 15 min. op matig vuur gaarstoven. Rijst over vier borden verdelen en vis erop leggen. Met schuimspaan groenten uit pan nemen en op vis scheppen. Ook wat stoofvocht erover scheppen.
Gestoofde vis met prei en tomaat

hoofdgerecht
4 personen
545 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Prei in dunne ringen snijden en grondig wassen. In hapjespan boter smelten en ui met preiringen 5 min. zachtjes bakken. Tomaat en kruiden toevoegen. Zoveel warme kruidenbouillon erbij schenken tot groenten net onder staan. Bevroren vis met zout en peper bestrooien, op groenten leggen en met deksel schuin op pan in 15 min. op matig vuur gaarstoven. Rijst over vier borden verdelen en vis erop leggen. Met schuimspaan groenten uit pan nemen en op vis scheppen. Ook wat stoofvocht erover scheppen.
algemeen:prijs per persoon 0.90 (in maart 2005)
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g witte rijst
500 g prei
25 g boter
1 ui
2 tomaten
½ eetlepel Italiaanse kruiden
500 ml kruidenbouillon
1 pak koolvisfilet