bewaar
Gevulde broodbol met tonijn
Gevulde broodbol met tonijn
bewaar

Gevulde broodbol met tonijn

30 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

fougasse de boulogne

4 blikjes

tonijnmoot op olie

600 g

prei

2

rode paprika's

4 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

cayennepeper

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Kapjes van broden snijden, uithollen en wand van 1 cm dik overhouden (broodkruim wordt niet gebruikt). Tonijn laten uitlekken. Prei schoonmaken en in ringetjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten en prei met paprika 5 min. zachtjes bakken. Met zout en cayennepeper op smaak brengen. Tonijn door groenten mengen. Tonijnmengsel in broodbollen scheppen en met kapje afdekken. Broodbollen in aluminiumfolie verpakken en nog 15 min. in oven bakken.

Gevulde broodbol met tonijn

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig