bewaar
Zalm met couscous en rucola
Zalm met couscous en rucola
bewaar

Zalm met couscous en rucola

15 min. bereiden
253waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

75 g

couscous

125 ml

kokend water

1

handsinaasappel

40 g

rucola

1 el

citroensap

3 el

traditionele olijfolie

25 g

pijnboompitten

125 g

zalmfilets op de huid

Aan de slag

1

Wel in een schaal de couscous in het kokende water ca. 5 min. Schil de sinaasappel dik en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de rucola grof. Meng het citroensap en 2/3 van de olie door de couscous. Schep ook de sinaasappel, rucola en pijnboompitten erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

2

Bestrooi de zalm met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de zalm in 2-3 min. per kant net gaar. Schep de couscous in een kom en leg de zalm erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met couscous en rucola

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig