bewaar
Kalkoenreepjes in roomsaus
Kalkoenreepjes in roomsaus
bewaar

Kalkoenreepjes in roomsaus

25 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

zilvervliesrijst

250 g

champignons

50 g

boter

1 schaaltje

kalkoenreepjes

4 eetlepels

bloem

400 ml

kookroom

1

kippenbouillontablet

1 pak

tuinerwten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten en kalkoenreepjes 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 3 min. meebakken. Bloem erover strooien en geheel 2 min. laten pruttelen. Room erbij schenken en goed roeren tot licht gebonden saus ontstaat. Bouillontablet erboven verkruimelen en door saus roeren. Saus 2 min. tegen de kook aanhouden. Tuinerwten (in magnetron) volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen in roomsaus met zout en peper op smaak brengen en met rijst en tuinerwten serveren.

Kalkoenreepjes in roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig