bewaar
Varkenshaas met citroen-roomsaus
Varkenshaas met citroen-roomsaus
bewaar

Varkenshaas met citroen-roomsaus

20 min. bereiden
50waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

courgettes

2

varkenshaasjes

3

sjalotten

1 duopak

aardappelschijfjes

4 eetlepels

boter of margarine

6 eetlepels

citroensap

1 pakje

verse roomkaas met kruiden

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Varkenshaas in plakjes snijden en met peper bestrooien. Sjalotten pellen en in ringen snijden. Courgette in 5 min. beetgaar koken. Aardappelschijfjes in weinig water in 5 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten. Varkenshaasplakjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Sjalotten toevoegen en 1 min. meebakken. Varkenshaas uit pan scheppen en warmhouden onder aluminiumfolie. Bij bakvet 1 el water en citroensap schenken en aanbaksels losroeren. Roomkaas door jus roeren en laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, courgette en aardappeltjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas met citroen-roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig