bewaar
Tortilla met kalkoen en paprika
Tortilla met kalkoen en paprika
bewaar

Tortilla met kalkoen en paprika

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ eetlepel

Mexicaanse kruiden

1 eetlepel

limoensap

3 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

250 g

kalkoenborstfiletreepjes

½

gele paprika

4 eetlepels

zure room

½ pakje

tomato frito

4

tortilla's

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

Aan de slag

1

In kom kruiden, limoensap en olie tot marinade roeren. Omscheppen met kalkoenreepjes en 15 min. laten staan. Paprika in 4 lange, dunne repen snijden. Paprika, zure room en tomatensaus in schaaltjes overdoen.

2

Pannetje verhitten en kalkoenreepjes met marinade al omscheppend 5 min. bakken. Na 3 min. wat paprikareepjes erdoor scheppen en meebakken. Als vlees bruin en gaar is, 1-2 el tomatensaus toevoegen en laten sudderen tot vocht verdampt is. Intussen onder gourmetgrill tortilla even verwarmen. Kalkoenreepjes op tortilla scheppen. Wat zure room erop scheppen en oprollen.

Tortilla met kalkoen en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig