bewaar
Vispizza met zalm en mosselen
Vispizza met zalm en mosselen
bewaar

Vispizza met zalm en mosselen

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

1 blikje

roze zalm

1 schaaltje

gekookte mosselen

1 blikje

ansjovisfilets

4

pizza's margharita

500 g

winterwortels

½ zakje

verse bieslook

6 eetlepels

yoghurtdressing

Dit heb je nodig

  • 2 bakplaten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.

Vispizza met zalm en mosselen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig