bewaar
Vegetarische andijvie-kerriestamppot
Vegetarische andijvie-kerriestamppot
bewaar

Vegetarische andijvie-kerriestamppot

Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.

30 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

kruimige aardappel

1

ui

250 g

champignons

50 g

ongezouten roomboter

1 el

kerriepoeder

250 ml

halfvolle melk

420 g

Garden Gourmet balletjes

400 g

gesneden andijvie

Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.

Aan de slag

1

Roer de andijvie erdoor en verwarm goed door. Beng de stamppot op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met balletjes en champignons.

2

Schil de aardappelen, was ze en snijd in stukken. Kook ze gaar in 20 min. Pel en snipper de ui. Snijd de champignons in plakjes.

3

Verhit de boter in de braadpan. Fruit de ui en kerriepoeder 3 min. Voeg de balletjes toe en bak 3 min. mee. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.Verwarm de melk en stamp de aardappels met melk tot puree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische andijvie-kerriestamppot

Wat je doet als de blaadjes van de bomen beginnen te vallen? Juist, dan maak je deze stamppot.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig