bewaar
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief
bewaar

Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

vloeibare margarine

600 g

venkel

150 g

worteltjes

½ theelepel

gedroogde tijm

700 g

panklare krieltjes

500 g

rosbieflapjes à la minute

15 g

verse peterselie

Aan de slag

In braadpan 2 el margarine verwarmen. Venkel, wortel en tijm hierin afgedekt op laag vuur smoren. Krieltjes in 10 min. gaarkoken in water met zout. In koekenpan rest van margarine verhitten en rosbieflapjes in 2 min. rondom bruin en gaar bakken. Krieltjes afgieten en peterselie erdoor scheppen. Gesmoorde groenten op smaak brengen met zout en peper. Serveren met peterseliekrieltjes en rosbief.

Gesmoorde venkel met peterseliekrieltjes en rosbief

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig