bewaar
Aardappelvissoep
Aardappelvissoep
bewaar

Aardappelvissoep

30 min. bereiden
38waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

diepvries koolvisfilets

350 g

vastkokende aardappelen

2

uien

5 el

zonnebloemolie

1 zak

verse soepgroente

1.2 l

visbouillontablet

15 g

peterselie

Aan de slag

1

Ontdooi de vis volgens de gebruiksaanwijzing in de magnetron. Schil de aardappels en snijd in blokjes. Snipper de ui.

2

Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui met de soepgroente 3 minuten. Voeg de aardappel toe en bak 2 min. mee.

3

Schenk de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat 15 minuten koken. Knip de peterselie fijn. Snijd de vis in blokjes en kook de laatste 5 min. mee. Breng de soep op smaak met zout en peper. Bestrooi de soep met peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelvissoep

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig