
Ingrediënten
4 personen
½ zakje
verse peterselie
1 blikje
maïskorrels
8
vleestomaten
150 g
lichtbelegen kaas
1 eetlepel
(olijf)olie
2 teentjes
knoflook
1 schaaltje
rundergehakt
1
fougasse de boulogne
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm
Aan de slag
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Peterselie fijnknippen. Maïs laten uitlekken. Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en vruchtvlees eruit scheppen (wordt verder niet gebruikt). Kaas in kleine blokjes snijden. In koekenpan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Gehakt in knoflookolie rul bakken. Maïs, peterselie, kaas en zout en peper naar smaak door gehakt mengen. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten, met gehaktmengsel hoog opvullen. In midden van oven tomaten in 20 min. gaar laten worden. Na 15 min. brood naast tomaten meebakken. Gevulde tomaten met brood serveren. Lekker met komkommersalade.
Gevulde tomaat met gehakt en maïs

hoofdgerecht
4 personen
740 kcal
25 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 ºC voorverwarmen. Peterselie fijnknippen. Maïs laten uitlekken. Tomaten wassen, kapjes eraf snijden en vruchtvlees eruit scheppen (wordt verder niet gebruikt). Kaas in kleine blokjes snijden. In koekenpan olie verhitten en knoflook erboven uitpersen. Gehakt in knoflookolie rul bakken. Maïs, peterselie, kaas en zout en peper naar smaak door gehakt mengen. Tomaten in ingevette ovenschaal zetten, met gehaktmengsel hoog opvullen. In midden van oven tomaten in 20 min. gaar laten worden. Na 15 min. brood naast tomaten meebakken. Gevulde tomaten met brood serveren. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ zakje verse peterselie
1 blikje maïskorrels
8 vleestomaten
150 g lichtbelegen kaas
1 eetlepel (olijf)olie
2 teentjes knoflook
1 schaaltje rundergehakt
1 fougasse de boulogne
Dit heb je nodig
ovenschaal ca. 20 x 30 cm