bewaar
Romige kabeljauwschotel
Romige kabeljauwschotel
bewaar

Romige kabeljauwschotel

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

kabeljauwfilet

2

rode uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 duopak

aardappelschijfjes

1 pak

tuinerwten

1 kuipje

cuisine knoflook & fijne kruiden

Aan de slag

Kabeljauw in magnetron bij 900 watt in 4 min. laten ontdooien en in stukken snijden. Uien pellen en snipperen. In hapjespan olie verhitten. Aardappelschijfjes 10 min. bakken. Laatste 2 min. uien toevoegen en bruinbakken. Erwten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Boursin aan aardappels toevoegen en al roerend op heel zacht vuur verwarmen. Kabeljauw en erwten voorzichtig erdoor scheppen en nog 2 min. verwarmen. Kabeljauw-aardappelschotel over vier borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kabeljauwschotel

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig