bewaar
Runderstoofschotel met ratatouille
Runderstoofschotel met ratatouille
bewaar

Runderstoofschotel met ratatouille

15 min. bereiden
2 uur wachten
122waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ratatouillepakket

1 schaal

rib-runderlappen

4 eetlepels

margarine

1 pak

tomatensaus

½ zakje

verse peterselie

1

bruin stokbrood

Dit heb je nodig

  • ovenschaal met deksel (inhoud 2 1/2 liter)

Aan de slag

Oven op 160°C voorverwarmen. Groenten (van pakket) schoonmaken. Ui en knoflook snipperen, andere groenten in stukken snijden. Vlees in stukken snijden. In braadpan margarine verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Vlees toevoegen en in 4 min. bruinbakken. Vlees ruim met zout en peper bestooien. Groenten toevoegen en 2 min. meebakken. Passata, 200 ml water en laurierblaadjes (van vlees) toevoegen en geheel in ovenschaal overdoen. Schaal afgedekt in midden van oven zetten en vlees in 2 uur gaar stoven. Peterselie fijnhakken. Stokbrood in plakken snijden. Stoofschotel met peterselie bestooien en met stokbrood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderstoofschotel met ratatouille

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig