bewaar
Indiase tofucurry met kruidenrijst
Indiase tofucurry met kruidenrijst
bewaar

Indiase tofucurry met kruidenrijst

30 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witte rijst

1

Chinese kool

250 g

champignons

3 el

zonnebloemolie

510 g

Tikka Masala roerbaksaus

375 g

tofu naturel

25 g

verse koriander

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tofu in blokjes en de chinese kool in repen. Snijd de champignons in plakjes.

2

Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de tofu. Voeg de kool en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de saus toe en laat 5 min. verwarmen.

3

Snijd de koriander fijn en roer door de rijst. Serveer de rijst met de curry.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Indiase tofucurry met kruidenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig