bewaar
Indiase rijst met mango en garnalen
Indiase rijst met mango en garnalen
bewaar

Indiase rijst met mango en garnalen

20 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

basmatirijst

2 grote

uien

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 pak

snijbonen

1 pot

mangochutney

2 pakjes

roze garnalen

1

mango

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Uien pellen en snipperen. In wok olie verhitten en ui 3 min. roerbakken. Snijbonen toevoegen en op zacht vuur in 5 min. laten ontdooien. Mangochutney en garnalen toevoegen en 3 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Mango schillen en in partjes snijden. Rijst over vier borden verdelen en chutney erop scheppen. Met verse mango garneren.

Indiase rijst met mango en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig