bewaar
Pasta met spinazie, zalm en ei
Pasta met spinazie, zalm en ei
bewaar

Pasta met spinazie, zalm en ei

Kook zoals de Italianen het doen: terwijl de pasta kookt draai jij de saus in elkaar.

20 min. bereiden
438waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

diepvries bladspinazie à la crème

1 teen

knoflook

30 g

verse peterselie

250 g

verse tagliatelle

200 g

gerookte zalmsnippers

4

scharreleieren

Dit heb je nodig

  • ovenvaste schaaltjes

Kook zoals de Italianen het doen: terwijl de pasta kookt draai jij de saus in elkaar.

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 250 °C. Verwarm ondertussen de spinazie volgens de gebruiksaanwijzing en snipper de knoflook.

2

Maak de peterselie schoon en hak fijn. Voeg de knoflook, helft peterselie en peper toe aan de spinazie. Kook tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Leg de tagliatelle opgedraaid als nestjes in 4 ovenvaste schaaltjes. Verdeel de spinazie en zalmsnippers erover. Breek 1 ei boven elk schaaltje en bestrooi met peper en zout.

3

Zet de schaaltjes in het midden van de oven, ei in ca. 5 min gaar laten worden. Zet elk schaaltje op een bord en bestrooi met de rest van de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met spinazie, zalm en ei

Kook zoals de Italianen het doen: terwijl de pasta kookt draai jij de saus in elkaar.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig