
Ingrediënten
4 personen
3 struiken
paksoi
1 eetlepels
olie
2 eetlepels
milde currypasta
75 g
cashewnoten
Aan de slag
Scheid het groen van de paksoi en snijd de witte stelen van de paksoi in grote stukken. Rol de groene bladeren van de paksoi op en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een grote wok of roerbakpan en fruit hierin de currypasta op laag vuur, tot de curry flink begint te geuren. Schep de stukken paksoi door de currypasta en bak ze, op middelhoog vuur, al omscheppend in 8-10 minuten gaar. Roer de laatste 2 minuten de repen groen van de paksoi erdoor en bestrooi het gerecht met de cashewnoten. Lekker met pandanrijst.
Paksoicurry

hoofdgerecht
4 personen
250 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Scheid het groen van de paksoi en snijd de witte stelen van de paksoi in grote stukken. Rol de groene bladeren van de paksoi op en snijd ze in dunne repen. Verhit de olie in een grote wok of roerbakpan en fruit hierin de currypasta op laag vuur, tot de curry flink begint te geuren. Schep de stukken paksoi door de currypasta en bak ze, op middelhoog vuur, al omscheppend in 8-10 minuten gaar. Roer de laatste 2 minuten de repen groen van de paksoi erdoor en bestrooi het gerecht met de cashewnoten. Lekker met pandanrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)3 struiken paksoi
1 eetlepels olie
2 eetlepels milde currypasta
75 g cashewnoten