bewaar
Paastrifle
Paastrifle
bewaar

Paastrifle

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

20 min. bereiden
121waarderingen

Ingrediënten

6 personen

½

roombotercake

½

citroen

2 el

kristalsuiker

4 el

lemon curd

125 ml

verse slagroom

4 g

vanillesuiker

200 ml

vanillevla

75 g

witte chocolade

Dit heb je nodig

  • glazen coupes of grote wijnglazen

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

Aan de slag

1

Snijd de cake in blokjes. Pers de citroen uit. Verdeel de cakeblokjes over de coupes of grote wijnglazen. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.

2

Schep per glas een laagje van 1 el lemon curd op de cake. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schep 2 el slagroom in ieder glas.

3

Verdeel de vanillevla er voorzichtig over. Rasp de chocolade grof. Verdeel de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.

Paastrifle

Erg populair bij kinderen en perfect voor de paasbrunch.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig