bewaar
Zomersalade met kip en avocado
Zomersalade met kip en avocado
bewaar

Zomersalade met kip en avocado

15 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zakje

walnoten

2

avocado's

1

rode ui

1 zak

gemengde ijsbergsla

½

volkorenbrood

½ eetlepels

margarine

300 g

kipfilet

8 eetlepels

sladressing blue cheese

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Aan de slag

In droge koekenpan walnoten 3 min. roosteren. Laten afkoelen. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Sla over 4 borden verdelen. Avocado, noten en uiringen erover verdelen. Brood in broodrooster bruinroosteren. In koekenpan margarine verhitten. Kip in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Met zout en peper bestrooien. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen. Met geroosterd brood serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomersalade met kip en avocado

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig