bewaar
Kersentaartjes
Kersentaartjes
bewaar

Kersentaartjes

20 min. bereiden
2 uur wachten
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 blaadjes

gelatine

250 g

vanilleyoghurt

6

gebaksschelpen

6 el

kersensap

500 g

kersen zonder pit

Aan de slag

Week de blaadjes gelatine 10 minuten in koud water. Haal ze uit het water, knijp ze goed uit en los ze op in 1-2 eetlepels heet water. Roer de opgeloste gelatine goed door de vanilleyoghurt. Sprenkel over iedere gebaksschelp 2 eetlepels kersensap of limonadesiroop. Lepel er 4-6 eetlepels van het vanilleyoghurtmengsel op. Leg op ieder taartje 6 kersen. Laat de taartjes minstens een uur opstijven in de koelkast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kersentaartjes

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig