bewaar
Kerrierijst met surimi en garnalen
Kerrierijst met surimi en garnalen
bewaar

Kerrierijst met surimi en garnalen

15 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

pandanrijst

½ pak

tuinerwten

3 el

zonnebloemolie

1 zak

Chinese roerbakmix

2 pakjes

surimisticks

1 tl

kerriepoeder

½ bakje

verse peterselie

1 bakje

roze garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet af. Kook ondertussen in een bodem water met zout de erwten in 4 min. beetgaar.

2

Verhit de olie in de wok, voeg de roerbakmix toe en roerbak 4 min. op hoog vuur. Voeg de rijst toe en bak 2-3 min. mee. Schep de erwten, surimi, kerriepoeder en de helft van de peterselie erdoor en warm door. Verdeel de garnalen over de rijst en bestrooi met de rest van de peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerrierijst met surimi en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig