bewaar
Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
Gebakken tilapia met romige aardappelpuree
bewaar

Gebakken tilapia met romige aardappelpuree

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ zakje

verse selderie

2 tenen

knoflook

1 zak

sperziebonen

300 g

tuinbonen

4 eetlepels

olijfolie

4

tilapiafilets

½ theelepel

citroenpeper

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 beker

crème fraîche

Aan de slag

Selderie fijnsnijden. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Sperziebonen in ruim kokend water met zout 4 min. koken. Tuinerwten toevoegen en nog 2 min. meekoken. Kookvocht afgieten. Intussen olie in koekenpan verhitten en hierin knoflook in ca. 2 min. goudgeel en knapperig bakken. Knoflook uit pan scheppen en door groenten scheppen. Naar smaak peper en zout toevoegen. Intussen tilapiafilets in achtergebleven olie ca. 5 min. bakken. Halverwege keren. Naar smaak met citroenpeper en zout bestrooien. Intussen inhoud van pakje (=2 zakjes) aardappelpuree met 400 ml kokend water volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. Crème fraîche en selderie door puree roeren. Tilapia, puree en groenten over 4 borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken tilapia met romige aardappelpuree

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig