bewaar
Specerijenrub
Specerijenrub
bewaar

Specerijenrub

5 min. bereiden
30 min. wachten
9waarderingen

Ingrediënten

4 porties

2 tenen

knoflook

2 theelepels

gemalen komijn (djinten)

2 theelepels

gemalen koriander (ketoembar)

1 theelepel

gemberpoeder (djahé)

½ theelepel

kaneel

2 eetlepels

olijfolie

Aan de slag

Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.

algemeenRub is een mengsel van voornamelijk droge ingrediënten waar u vlees of vis mee inwrijft, voordat u het bereidt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Specerijenrub

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig