
Ingrediënten
4 personen
8
tomaten
1
zoete puntpaprika
½
komkommer
5
ijsblokjes
3 el
traditionele olijfolie
1 el
rodewijnazijn
Dit heb je nodig
keukenmachine
Aan de slag
Kerf de tomaat aan de onderkant kruislings in. Dompel ze kort onder in kokend water. Neem ze eruit en dompel ze onder in een bakje koud water. Haar daarna het velletje eraf met een mesje of met de hand en snijd in stukken.
Maak de paprika schoon en snijd samen met de komkommer in stukken. Maal in de keukenmachine de tomaten fijn met de komkommer, paprika en de ijsblokjes. Voeg de olie en de azijn toe en breng op smaak met peper en zout.
Gazpacho maken
Instructievideo - 05:02 min.
Zomersoep: gazpacho

voorgerecht
4 personen
90 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kerf de tomaat aan de onderkant kruislings in. Dompel ze kort onder in kokend water. Neem ze eruit en dompel ze onder in een bakje koud water. Haar daarna het velletje eraf met een mesje of met de hand en snijd in stukken.
Maak de paprika schoon en snijd samen met de komkommer in stukken. Maal in de keukenmachine de tomaten fijn met de komkommer, paprika en de ijsblokjes. Voeg de olie en de azijn toe en breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:Lekker met kleingesneden bosui, tomaat, komkommer en een beetje olijfolie.
Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)8 tomaten
1 zoete puntpaprika
½ komkommer
5 ijsblokjes
3 el traditionele olijfolie
1 el rodewijnazijn
Dit heb je nodig
keukenmachine