bewaar
Spinaziecurry met kaas en naanbrood
Spinaziecurry met kaas en naanbrood
bewaar

Spinaziecurry met kaas en naanbrood

Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.

15 min. bereiden
1343waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2

vleestomaten

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

2 el

kerriepoeder

750 g

diepvries gesneden bladspinazie à la crème

200 g

salade kaasblokjes

280 g

naanbroden knoflook & koriander

Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.

Aan de slag

1

Snijd de ui in parten en de tomaten in blokjes. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui. Voeg de tomaten, knoflook en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spinazie erbij en laat deze al roerend ontdooien. Schep de uitgelekte kaasblokjes erdoor en warm ze mee.

3

Halveer de naanbroden en rooster ze in een broodrooster. Snijd open en serveer met de spinaziecurry.

bereidingstipJe kunt het brood ook roosteren onder de ovengrill.

Spinaziecurry met kaas en naanbrood

Het perfecte gerecht voor een superdrukke dag: smeuïge curry op warm naanbrood. Klaar in een kwartiertje.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig