bewaar
Penne met tuinbonen en pijnboompitten
Penne met tuinbonen en pijnboompitten
bewaar

Penne met tuinbonen en pijnboompitten

30 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

½ zakje

pijnboompitten

3 el

traditionele olijfolie

1

ui

350 g

preien

350 g

Garden Gourmet fijngehakt

300 g

diepvries fijne tuinbonen

400 g

tomatenblokjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge wok de pijnboompitten goudbruin, schep ze af en toe om. Laat ze afkoelen op een bordje.

2

Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de prei en het fijngehakt 3 min. Voeg de tuinboontjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel, onder af en toe omscheppen, op het laagste vuur nog 5 min.

3

Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep de penne en de pijnboompitten door de saus en serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met tuinbonen en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig