bewaar
Zalmspiesen met wokrijst
Zalmspiesen met wokrijst
bewaar

Zalmspiesen met wokrijst

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

2 x 2 stuks

zalmfilets

4 el

(wok)olie

1 zak

Mexicaanse

6 el

woksaus

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de zalmfilet aan de satéstokjes en bestrooi met peper en zout.

2

Verhit in een wok 2 el olie en bak de bevroren groenten al omscheppend 5 min. tot ze beetgaar zijn en het vocht is verdampt. Bak de rijst 5 min. mee.

3

Verhit ondertussen in een koekenpan de resterende olie. Bak de zalmspiesen in 4 min. bruin en van binnen net gaar. Keer regelmatig.

4

Breng het rijst-groentemengsel op smaak met de woksaus. Verdeel over 4 borden en leg de zalmspiesen erbij. Lekker met een partje limoen.

algemeenVoor een minder pittige variant kunt u ook Sweet & sour woksaus (flesje 200 ml) gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmspiesen met wokrijst

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig