bewaar
Lamsvlees met spinazie
Lamsvlees met spinazie
bewaar

Lamsvlees met spinazie

1 uur 30 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 grote

uien

4 el

olie

600 g

lamslappen

1 tl

verse gemberwortel

2 teentjes

knoflook

1

chilipepertje

1 el

milde Indiase currypasta

600 g

panklare spinazie

1

rode paprika

1

rode peper

½ zakje

verse koriander

1 el

citroensap

Aan de slag

In braadpan ui 5 min. in olie fruiten. Blokjes vlees erdoor scheppen en 2 min. meebakken. In kom gember, knoflook, chilipeper, currypasta en 1 tl zout door elkaar roeren. Kruidenpasta door vlees scheppen, 1 min. meebakken en 250 ml water toevoegen. Vlees met deksel op pan 1 uur stoven. Spinazie met paprika en rode peper door lamsvlees scheppen en gerecht op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Lekker met basmatirijst.

Lamsvlees met spinazie

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig