bewaar
Mango op zuur
Mango op zuur
bewaar

Mango op zuur

40 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 teentjes

knoflook

1 el

verse gemberwortel

1 el

gemalen komijn (djinten)

1 el

gemalen koriander (ketoembar)

1 el

grove mosterd

1 tl

kurkuma

200 ml

olie

2

mango's

1

rode peper

100 ml

appelciderazijn

Aan de slag

In kom knoflook, gember, komijn, koriander, mosterd en kurkuma mengen. In roestvrijstalen pan olie verwarmen. Kruidenmengsel al omscheppend 2 min. fruiten. Mango, rode peper en azijn erdoor scheppen. Mangomengsel 20 min. met deksel op pan zachtjes verwarmen. Mangomengsel overdoen in schaal, op smaak brengen met zout en laten afkoelen. Lekker bij curry's.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mango op zuur

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig