bewaar
Mosselen en groente in zoetzure saus
Mosselen en groente in zoetzure saus
bewaar

Mosselen en groente in zoetzure saus

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

witte rijst

1 zak

mosselen

3 el

olie

1 teen

knoflook

1 zak

champignon roerbakmix

½

komkommer

100 ml

woksaus

1 bakje

taugé

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de mosselen goed droog.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook 1 min. Schep de knoflook met een schuimspaan uit de wok in een kom. Roerbak in de knoflookolie de mosselen 2 min. Voeg ze toe aan de knoflook. Roerbak in het bakvet de roerbakmix en de komkommer 5 min. Voeg de mosselen, de knoflook en de woksaus toe en breng aan de kook.

3

Giet de rijst af en voeg toe aan de mosselen met groente. Roer de taugé erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosselen en groente in zoetzure saus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig