bewaar
Spinaziepasta met spiegelei
Spinaziepasta met spiegelei
bewaar

Spinaziepasta met spiegelei

20 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

volkoren spaghetti

3 el

olijfolie

2 zakken

verse spinazie

3 tenen

knoflook

1 bekertje

crème fraîche

4

eieren

1 80 g

geraspte oude kaas

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit 2 el olie in een koekenpan. Voeg steeds een portie spinazie toe en laat al omscheppend slinken voordat u een nieuwe portie toevoegt. Herhaal tot alle spinazie geslonken en het vocht verdampt is.

3

Bak de knoflook 1 min. mee. Draai het vuur laag en voeg de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Breek er voorzichtig de eieren boven, probeer de dooier heel te houden. Bak de spiegeleieren op laag vuur.

5

Schep de spaghetti door de spinazie en verdeel over 4 borden. Leg op elk bord een spiegelei en bestrooi met de kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziepasta met spiegelei

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig