bewaar
Sla met ansjovis
Sla met ansjovis
bewaar

Sla met ansjovis

15 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

6 personen

2 kroppen

sla

1 potje

ansjovis in olijfolie

5 el

olijfolie extra vierge

2 el

rodewijnazijn

1 teen

knoflook

Aan de slag

Verwijder de buitenste bladeren van 2 kroppen sla. Snijd elke krop in zessen. Was in koud water, dep droog en leg op een bord. Laat 1 potje ansjovis in olijfolie uitlekken, smelt in een pan op middelhoog vuur. Roer 1 el olijfolie extra vierge, 2 el rodewijnazijn en 1 fijngesneden teen knoflook erdoor. Voeg druppelsgewijs 2 el water en nog 4 el olijfolie extra vierge toe. Breng op smaak met peper. Schenk de dressing over de sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sla met ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig