bewaar
Salade rode pesto
Salade rode pesto
bewaar

Salade rode pesto

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ciabatta

3 el

olijfolie extra vierge

2

aubergines

1 tl

gedroogde tijm

½ potje

pesto rosso

1 zak

rucola slamelange

2 zakjes

mozzarella

1

rode ui

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 12 sneetjes van de ciabatta en bestrijk ze dun met 1 el olie. Rooster ze boven in de oven in ca. 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Bak de rest van het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit 1 el olie en bak hierin de aubergine en tijm ca. 8 min. Breng op smaak met peper en zout.

3

Roer 1 tl pesto rosso met 1 el water en 1 el olie tot een dressing. Breng op smaak met peper. Bestrijk de sneetjes brood met de rest van de pesto.

4

Snijd de mozzarella in stukjes en meng met de sla, aubergine en ui. Verdeel de dressing en het brood erover. Serveer met de rest van het brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Salade rode pesto

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig