bewaar
Yellowfin sole met kappertjesdressing
Yellowfin sole met kappertjesdressing
bewaar

Yellowfin sole met kappertjesdressing

25 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farfalle

6 el

olijfolie

400 g

yellowfin sole filet

1

ei

2 el

paneermeel

2 x 300 g

broccoli

1

citroen

2 tl

kappertjes

2 tl

bakpapier

Aan de slag

1

Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Bekleed de ovenbakplaat met aluminiumfolie, bestrijk met 1 el olie. Leg de visfilets op de bakplaat en bestrooi ze met peper en zout. Bestrijk ze met het ei, bestrooi ze met het paneermeel en druppel er 1 el olie over. Bak de visfilets ca. 10 cm onder de hete ovengrill in 8-10 min. krokant en gaar. Schuif de bakplaat een richel lager als de visfilets te snel kleuren.

2

Kook ondertussen de broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Meng de broccoli met de farfalle en 1 el olie. Breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer de citroen en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in 4 partjes. Klop een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de kappertjes en peper en zout naar smaak. Verdeel de broccoli-pasta met de visfilets over 4 borden. Besprenkel de vis met de kappertjesdressing en serveer met een partje citroen.

algemeenVervang voor een Frans tintje het ei door mosterd en het paneermeel door amandelschaafsel.

Yellowfin sole met kappertjesdressing

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig