bewaar
Pittige vissoep
Pittige vissoep
bewaar

Pittige vissoep

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

roerbakolie

1 zak

Tjap-tjoy-mix

3 eetlepels

Thaise rode currypasta

2

visbouillontabletten

1 schaaltje

kabeljauwfilet

1 bakje

garnalen

150 g

mihoen

3 eetlepels

worcestershire-sauce

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige vissoep

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig