bewaar
Gnocchi met spek en champignons
Gnocchi met spek en champignons
bewaar

Gnocchi met spek en champignons

Het zijn aardappel-deegballetjes, maar de Italianen zien gnocchi als pasta. A tavola!

20 min. bereiden
186waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi

1 el

traditionele olijfolie

250 g

magere gerookte spekreepjes

500 g

champignons

75 g

rucola

Het zijn aardappel-deegballetjes, maar de Italianen zien gnocchi als pasta. A tavola!

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes 3 min, snipper intussen de ui. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.

2

Snijd de champignons in kwarten. Voeg de champignons toe en bak in 4 min. beetgaar. Schep de gnocchi erdoor en breng op smaak met peper en en eventueel zout.

3

Neem de pan van het vuur en schep de rucola erdoor. Verdeel over diepe borden. Serveer direct, zodat de rucola knapperig blijft.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met spek en champignons

Het zijn aardappel-deegballetjes, maar de Italianen zien gnocchi als pasta. A tavola!

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig