bewaar
Pasta met verse zalm
Pasta met verse zalm
bewaar

Pasta met verse zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

600 g

broccoli

100 g

ongezouten roomboter

2 el

citroensap

65 g

pijnboompitten

480 g

verse zalmfilets

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

Aan de slag

1

Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.

2

Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.

3

Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met verse zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig