bewaar
Kalkoenfilet in Thaise saus
Kalkoenfilet in Thaise saus
bewaar

Kalkoenfilet in Thaise saus

25 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Chinese mie

2

uien

2

komkommers

50 g

ongezouten cashewnoten

4 eetlepels

olie

2 eetlepels

groene Thaise currypasta

1 zakje

santen

2 schaaltjes

kalkoenfilet à la minute

Aan de slag

Mie koken volgens gebruiksaanwijzing en warm houden. Uien pellen en snipperen. Komkommers schillen en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. Cashewnoten hakken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Uien ca. 2 minuten fruiten. Komkommers toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Santen, 150 ml water en cashewnoten toevoegen en verwarmen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kalkoenfilet om en om in ca. 2 minuten gaar bakken. Kalkoenfilet over vier borden verdelen. Mie ernaast scheppen. Saus erover scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenfilet in Thaise saus

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig