bewaar
Serranoham
Serranoham
bewaar

Serranoham

30 min. bereiden
30 min. wachten
73waarderingen

Ingrediënten

8 personen

7 takjes

tijm

2 el

zonnebloemolie

1 bakje

notenmix met pistachenoten ongezouten

Italiaanse tuinkruiden

1 blik

artisjokharten

100 ml

olijfolie extra vierge

1 teen

knoflook

3 pakjes

serranoham

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Ris de blaadjes van 3 takjes tijm. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan met anti­aanbaklaag. Bak de noten met de tijm al roerend 3 min. Breng op smaak met tuinkruiden, peper en zout. Laat afkoelen op een bord.

2

Droog de artisjokharten met keukenpapier en halveer ze. Meng met de rest van de olie. Verhit de grillpan en gril de artisjok 3 min. Keer halverwege. Marineer ze met de olijfolie, knoflook en de rest van de tijm minstens 30 min.

3

Verdeel de hamplakjes over een schaal. Serveer met de noten en de artisjokharten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Serranoham

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig