bewaar
Provençaalse vissoep
Provençaalse vissoep
bewaar

Provençaalse vissoep

15 min. bereiden
177waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

kleine krieltjes

1 el

olijfolie

1

rode ui

1 zak

Provençaalse wokgroenten

1 blik

tomatenblokjes

1 l

visbouillon

300 g

koolvisfilet

1

stokbrood

Aan de slag

1

Kook de krieltjes in ruim water in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen de olie in een soeppan en fruit de ui 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en breng aan de kook. Snijd ondertussen de vis in stukjes.

2

Draai het vuur laag. Voeg de vis en krieltjes toe en warm 4 min. door, tot de vis gaar is. Breng op smaak met peper en zout.

3

Schep de vissoep in 4 diepe borden. Serveer met het stokbrood.

algemeenU kunt de soep 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm ca. 10 min. op middelhoog vuur.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Provençaalse vissoep

Lekker van Albert Heijn: https://static.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig